Харків'яни скаржаться на аварійні електрички. Про це повідомили на Telegram-каналі "Х**вый Харьков".

В одній з електричок у вагоні харків'яни помітили дірку в стелі, що призвело до протікання під час дощу. Очевидці зняли те, що відбувається на відео і опублікували в мережі.

Автор публікації підкреслив, що з 22 квітня в "Укрзалізниці" повинен подорожчати проїзд і іронічно віджартувався з цього приводу.

"З 22 квітня в електричці дорожчає проїзд не просто так, а через нову послугу "весняний душ" поки тільки холодна вода, але Укрзалізниця обіцяє що з потеплінням дадуть і теплу)"-зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Публікація каналу Х**вый Харьков: Telegram
Публікація каналу Х**вый Харьков: Telegram
Публікація каналу Х**вый Харьков: Telegram

Користувачі Мережі не могли пройти повз таку публікацію і залишили свою думку в коментарях. Багато оцінили кумедне порівняння, підтримали автора і також іронічно віджартувалися з цього приводу.

"дорожчає? куди далі", "В наших електричках є весняний душ з даху і золотий дощ в тамбурі на двері. Більше ні**я немає", "А далі Європа" - вказали користувачі в коментарях.

[img desc="коментарі до публікації каналу Х**вый Харьков: Telegram"]893163/img]

Коментарі до публікації каналу Х**вый Харьков: Telegram
Коментарі до публікації каналу Х**вый Харьков: Telegram
коментарі до публікації каналу Х**вый Харьков: Telegram

Нагадаємо, що у Львові знесли гігантський ЦАР-балкон: роками ходили і боялися

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці просять звернути увагу на свавілля в поїздах "Укрзалізниці", людей продовжують бити: історія з Настею луговою навчила

Також, "Знай.uа" писав, що українських школярів "посадили" на туалети з падаючими стелями і без перегородок, про приватність можна забути