Весна не поспішає радувати харків'ян теплою погодою - похмурі хмари та нічні заморозки створюють зовсім не квітневий настрій.

Синоптики розповіли, чого очікувати від погоди в Харкові у вітвторок, 20 квітня.

У вівторок, 20 квітня, на територію Харківської області переміститься активний південний циклон, який принесе у місто сильні дощі, місцями з грозами.

У Харкові очікується дощовий вівторок, фото з вільних джерел

Дощі будуть супроводжуватись сильним вітром - місцями його швидкість посилиться до 15-20 метрів в секунду.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"До уваги метеозалежних людей: передбачаються значні коливання атмосферного тиску впродовж 21 та 22 квітня. Температурний фон суттєво не зміниться: вночі 4-9° тепла, вдень повітря прогріється до 10-15° тепла", — йдеться у повідомленні синоптиків.

дощова погода, скріншот з відео
дощова погода, скріншот з відео

"Перш ніж виходити на вулицю, візьміть із собою парасольки та дощовики. Від крижаного вітру захистить теплий одяг, тому не поспішайте ховати у шафи зимові куртки та пуховики", - радять синоптики.

Раніше повідомляли, стихія не дасть українцям розслабитися на вихідні: прогноз Наталії Діденко на 17-18 квітня.

Як повідомляв Знай.uа, українцям розповіли, скільки відпочиватимемо на Великдень та травневі: розклад "канікул".

Знай.uа писав, "червоних" львів'ян попередили про Великдень і День міста за новим сценарієм: "Це абсурд".