На Харківщині врятували кота, який просидів у колодязі два тижні.
Про це повідомили в організації "Порятунок тварин Харків" у Facebook.

Так, стало відомо, що в селищі Малове Веселе Харківського району врятували з 18-метрового колодязя кота, який просидів там два тижні. Діти повідомили рятувальникам про те, що кіт потрапив у біду і сидить у колодязі вже не один день.

Фото: "Порятунок тварин Харків"
Фото: "Порятунок тварин Харків"

"Колодязь знаходиться на загальній вулиці, місцеві жителі ним не користуються, але вода там є. Ми просвітили ліхтарем до дна колодязя, але, незважаючи на гучне нявкання, кота видно не було. Поступово до колодязя почали підходити і дорослі. За їхніми словами, кіт сидів там близько двох тижнів", - повідомили в організації.

Фото: "Порятунок тварин Харків"
Фото: "Порятунок тварин Харків"

Щоб врятувати кота, рятувальника спустили на альпіністському спорядженні на дно колодязя. Кіт провів без їжі два тижні і дуже схуд за цей час. До того ж тварина була мокрою - схоже, що місця в щілини, де він сховався, було мало і тварина виявилася поруч з джерелом води.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: "Порятунок тварин Харків"
Фото: "Порятунок тварин Харків"

"Історія для цього сміливця закінчилася самим що ні на є хеппі-ендом. Дівчинка, яка була на місці з самого початку порятунку, вирішила його усиновити! Ім'я ще не придумали", - розповіли рятувальники кота.

Нагадаємо, що в Ужгороді обрали "зірку Закарпаття" серед чотирилапих

Як повідомляв портал "Знай.uа" , під Києвом Бобер забрів у село і переполошив людей

Також "Знай.uа" писав, що клишоногі закарпатці поласували кавунами на потіху глядачам