На сторінці в Instagram відомої української співачки Аліни Гросу, яка до недавнього часу жила і співала в Росії, з'явилася жартівлива публікація, яка привернула увагу фанатів.

У короткому відео, обробленому за допомогою спеціального фільтра, Гросу постала з пухкими дитячими щічками. Варто відзначити, що співачці до лиця раптова «повнота».

"Дівчатка, ну ви зрозуміли, що залишилося всього лише 45 днів до літа? Коротше, якщо бікіні від купальника налазить тепер тільки на щоки, робимо з нього маску і не паримося. На море не факт що ми поїдемо, а сльози жінку точно ніколи не прикрасять. П. С. вже передчуваю, як журналісти, побачивши мене під цим ефектом, будуть писати, Аліна Гросу поправилася», - жартує співачка.

У коментарях фанати від душі посміялися над витівкою улюбленої зірки, похваливши її за почуття гумору.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Це так кльово, коли жінка красива, та ще й з почуттям гумору», «на маленьку себе схожа», - вважають українці.

Нагадавши, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка