Останнім часом в Україні спостерігається складна епідеміологічна ситуація. Через це безліч регіонів вже перейшли в червону зону карантину.
У зв'язку з цим міська влада закликає містян більш відповідально ставитися до дотримання карантину.
Але, в Харкові мабуть не всі прислухаються до закликів влади. Так, у місцевій маршрутці зняли відео, де практично всі пасажири їздять без правильно одягненої маски.

У маршрутках Харкова їздять без масок
У маршрутках Харкова їздять без масок

" Червона зона. Всі ж дотримуються карантинних норм. Особливо бабусі, які в зоні ризику. Кожен другий ж*опу маскою підтирав", - сказано в повідомленні Телеграм-каналу"Kharkiv Journal"

У маршрутках Харкова їздять без масок
У маршрутках Харкова їздять без масок

Скріншот допису
Скріншот допису

Варто відзначити, що в Харкові стали більш пильно стежити за дотриманням карантинних обмежень. Так за не носіння маски деякі містяни вже отримали штраф 170 гривень.

Нагадаємо, раніше Відомий медик порівняв локдаун в Україні та Ізраїлі: "це дитячий садок". Лікар-анестезіолог медичного центру "Рамат Авів" Борис Бриль (Тель-Авів, Ізраїль) порівняв локдауни в Ізраїлі та Україні, вакцинацію в двох країнах, а також протоколи лікування хворих на COVID.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ляшко назвавши дату виходу Прикарпаття з "червоної зони": перемогли. Віктор Ляшко заявив, що з 10 квітня Івано-Франківська область може перейти в "жовту зону" карантину.

Також «Знай.иа " писав, що Кабмін поки не буде вводити тотальний локдаун, але ситуація напружена: Денис Шмигаль подякував місцевій владі.