Дружина відомого мандрівника і ведучого популярного тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова, володарка титулу Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко розповіла, як відпочиває без чоловіка.

У міні-інтерв'ю Каті Осадчій Олександра розповіла, що сама вирушила в подорож, поки Комаров знаходиться в експедиції. Так, вона вибрала подорож Україною і зустрічала весну на Закарпатті.

"Закарпаття – це просто неймовірна земля, я була і в Ужгороді, і в Мукачеві, це було 8 березня, особливо сподобалися ці крокуси, це перше що народжується в природі, коли ще лежить сніг", - каже Олександра.

Крім того, дівчина зробила собі процедури для омолодження на Закарпатті.

"Вперше скупалася в гірській річці взимку. Там просто є така можливість, є гарячий чан, є річка і можна омолоджуватися. Я кажу чоловікові, що я ще молодшою стала", - каже дівчина.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кучеренко розповіла, з ким подорожувала, поки її чоловік перебуває в експедиції.

"Так, Діма подорожує. Ми не бачилися зараз вже 1,5 місяці. Цього разу ми зібралися з мамою і татом і поїхали на Закарпаття", - каже Саша.

Раніше ми повідомляли, Комаров з "Світу навиворіт" показав молоденьку дружину в хустці.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Комарова знайшла застосування талантам, поки чоловік у відрядженні.

Також "Знай.uа" писав, що молоденька дружина Дмитра Комарова показала, як відривається без нього.