У Харкові на пожвавленій дорозі помітили водія на дивному транспорті: чоловік їхав на такому собі "мотосипеді" - по-іншому назвати це вкрай важко.

Відео, зроблене сусідом по дорозі, опублікував Telegram-канал "Х**овий Харків".

"Новітня розробка салтівських вчених. Як тобі таке, Ілон?", - жартівливо питають автори публикаціїї.

Тим часом у Києві водій вантажівки вирішив закосплеїти відомий фільм "Пункт призначення" і поставив життя інших водіїв під загрозу. Фото, зроблене очевидцем, на своїй сторінці в Facebook публікує спільнота "Київ Оперативний". Чоловік перевозив бетонні блоки, навалені купою у кузові. Багатотонні бруски нічим не закріплені, і якщо один з них від різкого гальмування злетить, водію, що позаду, дуже не пощастить.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше харківський суд призначив покарання водієві, який на смерть збив пенсіонерку на трамвайній зупинці. У вироку суду йдеться про те, що водій вантажівки не дочекався, коли жінка перетне дорогу і скоїв на неї наїзд. Правопорушник пояснив слідчим, що під час руху жодних перешкод не помітив.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь...

НП сталася на проспекті Лобановського недалеко від зупинки Бєлгородська. Комунальники пояснили, що яма утворилася через прорив труби з холодною водою.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.