Наймолодший депутат Харківської облради збирається очолити "Офіс реформ". На посаду претендує 23-річний син мера Балаклії Павло Столбовий.

Відповідну декларацію в якості кандидата Столбовий подав вчора, 15 березня, на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, передає Depo.Харків.

Згідно з декларацією, 23 — річний депутат володіє 25% квартири площею 88 кв.м у Балаклії, земельною ділянкою площею 875 кв. м у селі Крейдянка Балаклійський район, а також квартирою площею 87 кв. м у Харкові (право власності на квартиру йому подарував торік колишній депутат Вербівської сільської ради Микола Скирта, вартість-160 тис. грн).

Павло Столбовий володіє автомобілем Toyota RAV4 Hybrid Style 2019 року випуску за 938,2 тис. грн. Кошти депутат зберігає готівкою: 50 000 доларів, 15 000 євро і 550 000 гривень.

Павел Столбовой / Харківська облрада
Павел Столбовой / Харківська облрада

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За минулий рік Павло Столбовий отримав наступний дохід: страхові виплати - 6,9 тис. грн, дохід від заняття підприємницькою діяльністю — 999,8 тис.грн, подарунок у негрошовій формі (квартира) — 160 тис. грн.

Довідка: Павло Столбовий народився в Балаклії 25 грудня 1997 року. У 2019 році закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, а в 2020 Національну академію державного управління при Президентові України.

З 2016 по 2020 роки — приватний підприємець. 25 жовтня 2020 року його обрали депутатом Харківської обласної Ради восьмого скликання від Партії "Блок Кернеса - успішний Харків". Є сином мера Балаклії Івана Столбового.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Скасування "літнього" часу, підвищення аліментів і штрафи за голі тіла-за що проголосував Парламент цього тижня

Як повідомляє портал «Знай.иа» Нардепи селфилися і знімали відосики прямо в Раді-сенсорне оснащення залу викликало " бум"

Також «Знай.иа " писав, що Верховна Рада вводить нову систему голосування-нардепів буде "сканувати" сенсор