Стало відомо, що винний у вбивстві 7-річної Маші Борисової на Херсонщині, раніше вже ґвалтував дитину.

Як розповів один з жителів села Щасливе, 62-річний вбивця багато років тому зґвалтував маленького хлопчика, передає OBOZREVATEL.

При чому зробив це в звірячій формі – покалічив дитину йоржиком для унітазу. Дитина стала інвалідом і зараз, у дорослому віці, страждає психічним захворюванням.

" Ця дитина вже виросла...Той нелюд відсидів термін за цей злочин і знову повернувся сюди. І живе в одному селі з цим хлопчиком"– - розповів місцевий житель.

Відомо, що в село Щасливе в Херсонській області Микола переїхав давно з Росії, де він також відбував покарання за якийсь злочин.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

62-річний вбивця жив на одній вулиці з батьком Маші. Вони навіть випивали разом. З матір'ю дівчинки теж був знайомий. Звинувачення у вбивстві і згвалтуванні дитини Миколі пред'явили за результатами ДНК-експертизи. На мішку, в яке сховав тіло, ґвалтівник залишив свої сліди.

За словами односельців, Микола був одружений. У нього троє дітей. Двоє синів живуть в Росії. Також є доросла дочка, вона заміжня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україна попрощалася з маленькою Марійкою Борисовою, серце розривається- " Вбивця десь поруч!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Копи озвучили версію загибелі 7-річної Маші Борисової: "поглумився, задушив і сховав тіло в мішок"

Також «Знай.иа " писав, що Збезчестив і забрав життя 7-річної дитини: на Херсонщині затримали небезпечного злочинця