У Харкові на 41 році життя раптово помер старший інспектор з особливих доручень відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУ НПУ в Харківській області.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Поліцейський присвятив 14 років службової діяльності. Олег Мотрич був "дитячим" копом: його дуже обожнювали діти, він відповідав взаємністю: проводив лекції про безпечну поведінку на вулиці, шкоду наркоманії та алкоголізму, у вільний від роботи час — заняття баскетболом, воркаутом, брейкдансом, возив дітей на екскурсії, передає KHARKIV Today.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Відомо, що в середині лютого інспектор знепритомнів на робочому місці. З'ясувалося, що у нього стався розрив серцевої аорти. Медики близько восьми годин боролися за життя поліцейського і дивом відновили аорту. Олег Мотрич впав у кому, в якій провів близько місяця.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Для всіх, хто його знав, він запам'ятався доброю і чуйною людиною. Він завжди поспішав на допомогу дітям, сім'ї яких опинилися в складних життєвих обставинах. Світла пам'ять про Олега Мотріча надовго збережеться в серцях усіх, хто його знав"— написали в поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянку, підозрювану у вбивстві подруги-копа, відправили за грати на два місяці

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Львівщині раптово померла молода поліцейська: найстрашніше 8 березня

Також «Знай.иа " писав, що На Львівщині помер бравий поліцейський-син більше ніколи не побачить батька