Стало відомо про те, у скільки обійшовся Лютий Харківським тепломережам. Найдорожчий місяць.

Таким чином повідомляється, що незважаючи на те, що лютий є найкоротшим місяцем у році, платити за тепло доведеться більше. Порівняно з листопадом, різниця становить 700 гривень.

Гроші за платіжку, скріншот: Youtube
Гроші за платіжку, скріншот: Youtube

У Харківських теплових мережах опублікували розрахунки, якими користувалися коли формували платіжки за тепло в лютому 2021 року.

Ось, на прикладі квартири площею в 50 квадратних метрів, видно, що це буде найдорожча платіжка за весь опалювальний сезон. Йдеться про квартири і багатоквартирні будинки, не обладнані приладами обліку тепла.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Отоплення, фото pxhere
Отоплення, фото pxhere

На сайті Харківських теплових мереж сказано, що середня температура в лютому склала - 5 градусів.

Ціна при нарахуванні розраховується за спеціальною формулою:

П = TO х S х (((tвн– tср про Ф i) х пфі) / ((tвн– tср про c) х пкі)).

TO - це базовий тариф (39.38 грн / кв метр)

S - площа квартири

пкі - кількість календарних днів у місяці

tвн - середня температура в приміщенні (+18 градусів)

tср о с - середньодобова температура повітря, яка врахована в тарифі (-1 градус)

tср о ф і - середньодобова фактична температура на вулиці.

Нагадаємо, що у Тернополі запрацював Тренажерний зал для людей похилого віку. Прийти вони туди можуть в будь-який момент.

Як повідомляв портал Знай.иа, аферисти відкрили полювання на довірливих пенсіонерів: відбирають майно і переписують спадщину.

Також Знай.иа писав, що українців масово змусять повертати гроші за субсидії: перевірять пенсіонерів, безробітних і пільговиків.