Харківська молодь продовжує "лоскотати" собі нерви небезпечним проведенням часу.

Про черговий інцидент повідомили в телеграм-каналі "Х. Х".

У Харкові підлітки вирішили пострибати по гаражах в одному з районів міста. За інформацією, юні руфери "завелися" на Клочківській, 193 А.

Дітей на камеру зняв очевидець, який настійно порекомендував батькам "малолітніх паркуристів" забрати їх додому, поки ті "шиї не зламали".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Заберіть своїх малолітніх паркуристів на Клочківській 193а додому, поки вони собі шиї не зламали нахуй",- написав автор поста.

"Да ладно, все так робили, і всі живі додому поверталися", "Автор, не заздри", "заберіть додому, нехай краще в дотку встромляють, а то бач, що надумали, на вулиці вони стрибають", "мені навіть 30 років немає, а хочеться побурчати мовляв молодці малі, прям як ми в дитинстві", "молодці, я в дитинстві теж так бігав, краще так ніж сидіти в компі або телефоні", "Малі молодці, але пояснювати правила безпеки теж варто", "Тю ти ☺️ все так в дитинстві робили тільки ще гірше 😂 😂 або автора тримали вдома на прив'язі?", "Правильно, нехай тренуються, потім так з коктейлями Молотова по аптеках будуть сігать, раз жандармам немає діла до цього...",- підтримали хлопців у коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові Підлітки залізли на дах висотки і звісили ноги, очевидці ахнули: "Безсмертні?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі школярі влаштували небезпечні ігри в покинутому садку: "можуть поранити"

Також «Знай.иа " писав, що Дахи київських висоток заполонили малолітні руфери - божеволіють на карантині