Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно, 12 лютого, знаменитість разом з новим коханим, 37-річним актором Романом Полянським презентували спільну пісню "Полотенце" зробивши таким чином подарунок своїй аудиторії до Дня закоханих 14 лютого. Пара вже встигла дати безліч різних інтерв'ю на столичних радіостанціях, діставшись 16 лютого і до студії "Перець ФМ".
Так, артисти позували на холодному засніженому даху з панорамним видом на Київ, примірявши досить невідповідні до зимової погоди "легкі" вбрання. Сама Аліна вирішила змінити імідж, з'явившись з чубчиком і каре замість довгого світлого волосся, в той час як Роман обіймав кохану лише в футболці.
При цьому в руках пара по черзі тримала презентовану їм м'яку іграшку - м'якого плюшевого перчика. Гросу цікавилася у шанувальників, чи варто Полянському продовжувати свою співочу кар'єру.

"Відпрем'єрилися на перці @perecfm_radio 🌶 🌶 🌶

Як настрій, друзі?:) яка з моїх нових пісень ваша улюблена?)

а чи знаєте ви, що #полотенце це перша пісня записана @roman_polianskiy ?))

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

хочете щоб він співав далі?)😋"

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.