Стало відомо про те, що в Харкові люди зі зброєю захопили будівлю обленерго. Перші подробиці інциденту.

Таким чином повідомляється, що автоматники вибили двері, а співробітники підприємства закрилися в кабінетах і не виходять.

У мережі люди почали шукати відповіді на запитання, відбувається рейдерське захоплення, або ж просто чергові навчання.

Про це повідомив інформаційний портал «depo.Харків».

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Інформоване джерело повідомило про те, що на даний момент проводяться слідчі дії в рамках розслідування кримінальної справи. У прес-службі «Харківобленерго» підтвердили про проведення обшуку на підприємства, вони продовжують роботу в штатному режимі.

Нагадаємо, що в середині минулого року на посаду голови Департаменту будівництва Харківської ОДА був призначений товариш тодішнього голови Олексія Кучера Андрій Винниченко.

Через пару днів були проведені обшуки, і чиновника затримали за підозрою в хабарництві. Андрій Винниченко пообіцяв за 1,3 мільйона гривень вирішити питання про підключення споживача до мережі «Харківобленерго» де працював до призначення в ОДА.

Нагадаємо, раніше Нотаріус Молчанової повторно влаштувала рейдерське захоплення "Столички", колектив просить про допомогу. Документ

Як повідомляє портал "Знай.ua" ЗМІ: Мін'юст повторно зупинив рейдерську атаку влади Молчанової на ринок " Столичний"

Також "Знай.uа" писав, що Садового звинуватили у рейдерському захопленні сіл під Львовом: журналісти показали документ