У Харкові помітили рідкісний суперкар. Про це розповіли на сторінці "kharkiv_cars" у соцмережі Instagram.

Повідомляється, що в Харкові засвітився рідкісний суперкар Porsche Taycan Turbo. Даний автомобіль в Україні можна купити з слона за ціною 190 270 доларів (5,3 мільйона гривень).

Примітно, що новий суперкар від Porsche є електромобілем. При цьому він дарує власнику всю повноту відчуттів від водіння спортивного автомобіля.

У стандартній комплектації під капотом Porsche Taycan Turbo знаходиться електродвигун на 500 кіловат потужністю 680 кінських сил. Це дозволяє автомобілю розганятися до 100 кілометрів на годину за 3,2 секунди. Запас ходу електрокара на одному заряді становить від 381 до 450 кілометрів.

У публікації підкреслили, що на даному екземплярі встановлені номери для електромобілів нового формату, які введені з минулого року.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ідеальний Porsche Taycan Turbo на красивих номерах нового формату для електромобілів. Хто не в курсі: з минулого року для електромобілів введено окремий формат номерів. Вони мають зелений шрифт і іншу серію в кінці номера." - зазначено в публікації.

Публікація kharkiv_cars: Instagram
Публікація kharkiv_cars: Instagram
Публікація kharkiv_cars: Instagram

Нагадавши, у Києві засікли червоний Ferrari за ціною тисяч мінімалок: очей не відірвати

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві засікли Елітний спорткар McLaren за ціною тисяч мінімалок-такий не купити, навіть якщо продаси нирку

Також, "Знай.uа" писав, у Києві засікли унікальний Mercedes, автолюбителі пускають слюні: "Про таке можна тільки мріяти"