Стало відомо про те, що на ХТЧ незабаром може трохи подорожчати проїзд у громадському транспорті. Жителі вже незадоволені.

Таким чином, повідомляється, що вартість проїзду в приміському автобусі під номером 1175, який їздить з «птахофабрики «Зоря» до станції метрополітену «Тракторний завод», проїзд стане дорожче, а відбудеться це вже першого лютого.

Маршрутки, фото: скріншот з відео
Маршрутки, фото: скріншот з відео

Заяви про це вже встигли розвісити по всіх автобусах. Тепер вартість проїзду коштуватиме не 9 гривень, як раніше, а 10. Так, різниця в одну гривню не здається такою вже й великою, але, будь-які підвищення цін люди сприймають агресивно.

В оголошенні уточнюється, що подорожчання пов'язане із зростанням вартості складових собівартості перевезення.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А чи будуть підвищувати ціни на інших маршрутах міста Харків-поки що невідомо, все це потрібно ще уточнювати.

Нагадаємо, на Хмельниччині безстрашний маршрутник схопив злочинця прямо в салоні: куди зібрався?

Водій маршрутки самостійно затримав злодія, який намагався вкрасти гаманець в однієї з пасажирок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Тернополі зухвалий маршрутник "зім'яв" пенсіонерку, копи шукають свідків: "Хто бачив?"

Перехожі викликали жінці швидку, її доставили в травматологічне відділення, де лікарі констатували закритий уламковий перелом правої плечової кістки. Медики повідомили в поліцію.

Також, "Знай.ua" писав, чернівецьких маршрутників змусять вимкнути улюблену музику, пасажири раді: Бах замість блатняка