Стало відомо про те, що Харківський вокзал потрапив в топ «Укрзалізниці». Один з найактивніших в Україні.

Таким чином, повідомляється, що вокзал «Харків-Пасажирський» став одним з найбільш затребуваних в Україні. За минулий рік він прийняв приблизно 1,85 мільйонів пасажирів.

Про це повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

поїзд / скріншот з відео
поїзд / скріншот з відео

Далі був у рейтингу вокзал»Дніпро-Головний". Він розмістився на п'ятому місці, і прийняв загалом 1,38 мільйонів пасажирів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На першому місці за традицією "Київ-пасажирський «з цифрою в 9,72 мільйонів пасажирів, потім Львів з 2,57, і на третьому місці» Одеса Головна" - 2,08 пасажирів.

Всього за минулий рік в поїздах далекого прямування прокотилося приблизно 16 мільйонів пасажирів, і найпопулярнішим маршрутом став Київ-Харків. Понад 760 тисяч людей купило квиток імено в цьому напрямку.

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" зганьбилася з російським поїздом: "не вводьте людей в оману"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Після реформи "Укрзалізниці" Пасажирські перевезення не потребуватимуть субсидування-Ніл Брукс

Також "Знай.ua" писав, що Місцева влада компенсувала Укрзалізниці лише 24% суми, заборгованої за приміський проїзд пільговиків

Укрзалізниця закликає органи місцевої влади знайти можливість якомога швидше компенсувати збитки за перевезення громадян пільгових категорій у приміському сполученні.