Стало відомо про те, як харків'ян приголомшили під час локдауну в місцевій підземці. Хочуть, щоб закрили метрополітен?

Таким чином, повідомляється, що в мережі показали фотографії харківської підземки в годину-пік. Все це під час локдауна, у людей не виходить дотримуватися правил.

У Telegram-каналі "Харків life" з'явився ролик, на якому чітко видно, як натовп людей чекає свій поїзд в метрополітені.

Дотримуватися дистанції там практично неможливо, так як багато людей стоїть на платформі, зробити навіть одного кроку в сторону не можна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли інтервал 11 хвилин..., а як дотримуватися дистанції? м Спортивна", - задається питанням автор публікації.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Місцеві почали писати про те, що таке в годину-пік відбувається постійно, і керівництву метрополітену слід запустити більше поїздів в цей час, щоб вони ходили в меншим інтервалом, тоді можна було б уникнути таких товкучок.

Нагадаємо, Степанов пояснив, чим небезпечні шкарпетки на локдауні:"батько карантинізму".

Максим Степанов нарешті пояснив, в чому суть заборон продавати в супермаркетах шкарпетки або іграшки.

Раніше повідомляли, міністр Степанов відповів на всі питання про локдаун: що заборонено і чому потрібен жорсткий карантин.

Як повідомляв Знай.ua, киян попросили "вийти" з метро і маршруток на час локдауна.

Людей просять не користуватися громадським транспортом без необхідності під час локдауну. Про це повідомили на сайті КМДА.