Колишня дружина українського співака Олександра Пономарьова Олена Мозгова має величезну аудиторію шанувальників з якими часто ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз зірка, у своєму Instagram, вирішила показати чуттєве фото і розповіла, як проходить її сімейне життя з новим обранцем.

Олена Мозгова опублікувала знімок з коханим, українським співаком Девідом Аксельродом (Володимиром Ткаченком) і поділилася сімейним щастям.

На знімку можна побачити, як Олена і Девід сидять в домашній обстановці і тримають в руках келихи з напоями. При цьому вони обіймаються і пристрасно цілуються.

У підписі до публікації Олена Мозгова вирішила показати на скільки вона щаслива за допомогою вірша української поетеси Ліни Костенко.

"Напитись голосу твого, Того закоханого струму, Тієї радості і суму, Чаклунства дивного того. Завмерти, слухати, не дихать, Зненацька думку перервати. Тієї паузи безвихідь Красивим жартом рятувать. Слова натягувать, як луки, Щоб вчасно збити на льоту Нерозшифрованої муки Невідворотну німоту. Триматись вільно й незалежно, Перемовчати: хто кого. І так беззахисно й безмежно Чекати голосу твого Ліна Костенко" - написала Олена Мозгова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Публікація Олени Мозгової: Instagram
Публікація Олени Мозгової: Instagram
Публікація Олени Мозгової: Instagram

Нагадавши, Дантес з Дорофєєвою на плечах видав, як мало не став "дикобразом" на Балі: "голки в обличчя"

Як повідомляв портал "Знай.uа", кричуща Могилевська полетіла з гори посеред Карпат: "Відмінний лижник"

Також, "Знай.uа" писав, дочка Ніни Матвієнко Тоня показала маму, що втекла з України: в теплі і виглядає щасливою