Під Харковом шукають безвісти зниклого чоловіка. Про це повідомили в поліції Куп'янського районного відділу Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Як повідомляється, в області розшукується зниклий безвісти Роженок Петро, уродженець селища Лісова стінка Куп'янського району. Чоловік 1956 року народження вийшов з місця постійного проживання ще 24 грудня 2020 року, і до теперішнього часу про нього немає ніяких даних. На зв'язок з рідними не виходить.

Прикмети зниклого громадянина: приблизно 170 сантиметрів зросту, худорлявої статури, волосся світло-русяве. Коротко стрижений. Ніс великий, рот запалий.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Правоохоронці просять собщать їм будь-яку інформацію про те, де може перебувати чоловік, за телефонами (05742)5-33-44 (чергова частина), (05742)5-11-66, (099)474-01-69, (099)640-51-88 (сектор кримінальної поліції), або на лінію «102».

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Тим часом у Львові розшукують безвісти зниклого молодого хлопця, який вийшов від родичів і не повернувся додому.

Нагадаємо, раніше у Польщі таємниче зникли двоє працівників зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал " Знай.ua " у Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"