Під Харковом у Куп'янському районі медики "швидкої" врятували 88-річного пенсіонера, у якого зупинилося серце.

Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Повідомляється, що виклик медикам надійшов вчора, 11 січня, о 12:21. Сказали, що у чоловіка погано з серцем. Екстреної медичної допомоги потребував 88-річний пенсіонер. До нього виїхала бригада "швидкої".

Під час огляду медики поставили пенсіонеру попередній діагноз: гострий інфаркт міокарда, серце чоловіка зупинилося. Була констатована клінічна смерть.

фото: Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф
фото: Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Бригада лікарів без зволікання почала проводити на місці реанімаційні заходи. Завдяки їх професійним діям серцево-легенева діяльність чоловіка була відновлена. Хворого госпіталізовано до лікувального закладу.

Нагадаємо, під Харковом медики врятували життя 5-місячного малюка після клінічної смерті.

Повідомляється, що 26 грудня в швидку допомогу міста Люботин надійшов виклик про те, що 5-місячна дитина не може дихати.

По прибуттю співробітники швидкої допомоги встановили, що у дитини присутня вроджена аномалія серцево-судинної системи, констатували клінічну смерть і відразу ж приступили до реанімаційних заходів.

Завдяки своєчасним професійним діям медикам швидкої допомоги вдалося успішно відновити серцебиття хлопчика.Після цього малюка разом з мамою госпіталізували до медзакладу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві медики дивом врятували дворічного малюка: "Мама не дозволила в лікарню"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові медики запустили серце чоловіка посеред вулиці: "впав з велосипеда"

Також «Знай.иа " писав, що Закарпатські лікарі зробили неймовірне для жінки з епілепсією-народилася заново