У Харкові була помічена "їздова" корова. Бідна тварина була помічена в центрі міста.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "ХС | Харків".

На фото можна розглянути, як чоловік тягне за упряжку корову, на спині якої розмістили сідло. Це дає зрозуміти, що на корові намагаються заробити використовуючи її для катання всіх бажаючих.

"У центрі нова розвага - катання на корові. Бідолаха ледве йде",- говортся в повідомленні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Та скільки можна!", "Це бик начебто", " а на котах скоро почнемо?", "А як на ній кататися? Нехай хоча б на карачки стане і у корівки сідло забере собі на спину", "дибіли!У господаря на горбу нехай катаються!", "Де ці захисники тварин? Куди пропали?", "Ну і де захисники тварин або тільки по парадах ходити і глотку рвати...", "Знайшли коня, розуму бачити немає", " не хочу на корові, хочу цьому придурку на голову залізти ноги звісити і покататися!!! Я думаю можна! Корову ж ніхто не питав хоче вона катати жирних виродків чи ні", " де захисники худоби?! Собачники, АУ!", "Знущання над тваринами". - обурювалися в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Чорнобильській зоні нелюди загнали в петлю матір з дитиною- " тіла розтерзали вовки"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Поліція затримала 14 маніяків і врятувала 46 дітей: знімали на камеру, задіяли тварин

Також «Знай.иа " писав, що Кияни повстали проти вбивств тварин: "зазирни в очі своїй шубі"