У Харкові від прориву труби постраждав під'їзд. Затопило перший поверх житлового будинку.

Про це повідомили очевидці, передає МГ "Об'єктив".

Повідомляється, що аварія сталася 4 січня,за адресою Отакара Яроша, 7.

За словами харків'янина Едуарда, то цю мокру "картину" він побачив вже ввечері. Гаряча вода піднялася і затопила все навколо до сходів, тому жителі вирішили покласти дошки, щоб була можливість дістатися до своїх квартир.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Цю картину я побачив сьогодні ввечері. У будинку вода дійшла до сходів, тому люди вирішили покласти дошки, щоб переходити в свої квартири. Все мокре, треба буде робити ремонт”, - розповів мешканець підтопленого будинку Едуард.

За його інформацією, працівники комунальної служби того ж вечора перекрили воду, ведуться ремонтні роботи.

Нагадаємо, у Харкові затопило будинок на вулиці Тобольська, 41.

Повідомляється, що прорвало опалення, і всі квартири були затоплені. Сантехнік пробігся по поверхах, і як виявилося, нікого немає в квартирах.

Пізніше в мережі з'явилася інформація. Про те, що це п'ятий поверх затопив сусідів. До подачі опалення це не відноситься.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Квартири дніпрян перетворилися на Ніагарський водоспад, замішані комунальники Філатова: "дочекалися опалення"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У квартирах франківчан "заплакали" розетки, затопило все: "крайніх немає"

Також «Знай.иа " писав, що Запорожці плавають у під'їздах, поки мер Буряк обіцяє полагодити ливневки