Стало відомо про те, що харків'яни почали скаржитися на Харківміськгаз. Їх нахабства немає меж, неможливо терпіти.

Таким чином, повідомляється, що підприємством «Харківміськгаз» був відключений від газопостачання цілий будинок за адресою провулок Забайкальський, 13а.

Харків'яни залишилися без газу, фото:Ху % вий Харків
Харків'яни залишилися без газу, фото:Ху % вий Харків

Все б нічого, однак, в даній будівлі не передбачили подачу гарячої води, і тепер городяни змушені терпіти холодну, посеред зими.

Всі квартири будинку використовували газові колонки для того, щоб нагріти воду, а тепер, їм доводиться жити як первісні люди.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Харків'яни залишилися без газу, фото:Ху % вий Харків
Харків'яни залишилися без газу, фото:Ху % вий Харків

Підприємству все одно на людей, які тепер не можуть ні приготувати їжу, Ні помити дітей.

З'явилися тривожні новини для українських домогосподарство. Так, в країні в той час, коли громадяни отримують нові платіжки по абонплаті за газ, вже з 1 січня 2021 року почнуть відключати від подачі газу тих, хто не встановив лічильники. Виявляється, що без газу можуть опинитися близько 9 мільйонів чоловік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, будинки киян відремонтують "на халяву", але пощастить не всім-шукай свою адресу.

Як повідомляв Знай, українцям перерахують комуналку, як зміняться платіжки з абонплатою за газ.

Знай писав, лікування хворих коронавірусом показали на всю Україну, злякається навіть Кінг: палаюча розетка і унітаз за шторкою.