Стало відомо про те, що на Немишлянському кар'єрі рибалка провалився під лід. Не встигла Річка покритися льодом, як туди вже набігли любителі риби.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в Харкові, на Немишлянському кар'єрі. Рибалка вирішив добути трохи риби, і, лід не витримав. Він опинився під водою, холодною.

На щастя, поруч знаходилися люди, які і врятували його.

У Харкові чоловік провалився під лід, фото: соціальні мережі
У Харкові чоловік провалився під лід, фото: соціальні мережі

Пізніше в мережі з'явилася фотографія самого чоловіка, який провалився під лід на кар'єрі. Зараз він у лікарні, і ніхто не знає як зв'язатися з його родичами. Тому, вирішили скористатися силою Інтернету, може хтось дізнається.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У Харкові чоловік провалився під лід, фото: соціальні мережі
У Харкові чоловік провалився під лід, фото: соціальні мережі

Рятувальники просять бути акуратними, і не лізти на лід, тим більше, коли він тільки-тільки замерз. Якби поруч нікого не знаходилося, все могло б закінчитися набагато трагічніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.

Також Знай писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.