У Харкові на базарі Одеської продають консерви з військових складів.

Про це передає портал "Нова: новини ветеранів".

Повідомляється, що зупинці громадського транспорту "Одеська" на стихійному ринку торгують продуктами, які поставляються виключно на постачання військових - консервовані сардини і тушонку.

"Це обурливо! Прямо на зупинці, посеред людного перехрестя. Якщо вони так це продають - то це означає, що їх вкрали, адже ці продукти виробляються саме для солдатів!" - повідомляє джерело.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Лоток з сумнівною продукцією з'являється на вихідних, трохи рідше - після обіду в будні дні.

"На базарі на Одеській продають консерви, які призначені тільки для військових-тобто крадені", - розповіли в Телеграм-каналі "Х. Х".

"Думаєте, цьому хтось здивується ?", "Так крадене вигідніше продавати ж"," викликайте поліцію", " або списані..їх же списують за нормативами", "або, що більш ймовірно, продані самими ж вояками", "як і всі в нашій країні", "хочеш жити, вмій крутитися", " Ну природно, як без цього.Тільки всі забувають, що там малоліткам продають цигарки без проблем", "десь за півроку~рік до закінчення терміну йде списання", " Тю, а ніколи не було...і ось знову", "У кого-то батя прапор. Пощастило", " нехай продає бабулька. Не хто від цього не збідніє", "оборонпром мільйонами барижить і їм нічого, а бабулька, за кілька консерв, лиходій століття", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві комунальники розігнали вуличних торговців на Хрещатику - ні магнітиків, ні пиріжків

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові "воскресла" стихійна торгівля-сало і молоко на землі упереміш з трусами

Також «Знай.иа " писав, що Ужгород заполонила армія бабусь з молоком і салом, продають із землі: "треба якось виживати"