Популярна українська телеведуча, а також інтерв'юер Маша Єфросиніна, яка останнім часом часто піднімає тему про права жінок частенько радує своїх фанатів і підписників новими фотографіями, відео і думками в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз зірка з сім'єю вибралася в холодний вихідний на пошуки грибів. Про це стало відомо завдяки новій stories Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

На відео можна помітити телеведучу без граму макіяжу, закутану в теплі шапку і пуховик.

"Досі шукаємо гриби", - підписала свої недільні stories Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чи знайшла телеведуча в результаті гриби - не повідомляється.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна, яка останнім часом часто піднімає тему про права жінок, приготувала для українок корисну інформацію.

Прийшов той час, коли мовчати про домашнє насильство - соромно і нерозумно. Маша вирішила боротися проти нетерпимості і насильства. У кожної людини є право на щасливе життя.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Єфросиніна жорстко пройшлася по "глухим" і ледачим українкам: "як можна свою дитину..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Щаслива Єфросиніна без макіяжу повалялася на дивані з бородачем: "Два пиріжка"

Також «Знай.иа " писав, що Вінець українського фемінізму Єфросиніна налякала потужним ротиком: "все складніше і складніше"