Під Харковом у Дергачівському районі КУ "Вільшанський ліцей" молодші класи не пускають до школи перед уроками. Діти змушені мерзнути на вулиці перед школою.
Про це розповіла одна з мам першокласниці Юлія Музика в групі "БАТЬКИ SOS" у Фейсбуці.
Проблема полягає в тому, що дітей під школу привозить шкільний автобус о 7:45, тоді як школа відкривається о 8:00. І учні змушені стояти під дверима 10-15 хвилин в будь-яку погоду: в дощ, сніг і мороз. А коли діти намагаються сховатися від негоди в приміщенні школи - їх виганяють назад на вулицю.
"Старші класи йдуть нормально, а молодших вигнали на вулицю, посилаючись на те що за ними нікому дивитися і вони щось натвоять. На питання чому не можна поміняти розклад щоб їздив о восьмій, мені відповіли не подобається ходіть пішки. І це відповідь директор школи... Після цієї розмови мене не пустили в автобус, сказавши що з супроводом не можна. Хоча раніше нормально їздила і нічого. В автобусі їдуть вчителі і не зрозумілі взагалі люди. Як тільки
приїжджають вчителі йдуть в школу, а діти на вулиці чекають"
,- розповідає мама школярки.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Як розповіла жінка, то школа знаходиться біля траси, паркану немає, діти стоять одні за ними ніхто не дивиться. Юлія боїться, що хтось буде їхати повз забере дитину і шукай потім, камер на території школи також відсутні.
"Я звичайно все розумію, але і мене зрозумійте, як так можна ставитися до дітей, особисто я вважаю що це недбалість, хто буде відповідати якщо щось трапиться? Діти перемерзають, а потім хворіють по пів місяця і нікого це не хвилює", - скаржиться Юлія Музика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Школярі натовпом звільнили і побили 10-річну дівчинку: "Сходили в туалет на неї"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вчителі кинули страждати від болю учня з переламаними ногами- " моя дитина плакала і кричала"

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що В українському садочку розгорівся скажений скандал, мережа не стримує люті: "вдарили дитину і накинулися на матір"