Відомий лікар-педіатр, письменник і телеведучий Євген Комаровський часто ділиться з українцями порадами про виховання і здоров'я дітей і не тільки.

Днями Комаровський виставив нове відео на на своєму YouTube-каналі, де розповів чому сон на животі дуже важливий для хворого коронавірусом.

"Коли у людини коронавірусна інфекція у важкій формі, то один з найефективніших методів активізації повітрообміну в легенях - це саме положення на животі. Вірус вражає задні відділи легенів, і коли людина лежить на животі, то в найбільш запалених відділах активізується повітрообмін і це значно покращує стан людини",- заявив Комаровський.

Євген Комаровський, скріншот з відео
Євген Комаровський, скріншот з відео

При цьому, за словами доктора, лежати на животі важко деяким людям, які мають зайву вагу в цій області.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Пружинні ортопедичні матраци, як правило, на змійці. Цю змійку можна відкрити і на рівні живота кожну другу пружину можна просто вийняти. На це йде буквально 20 хвилин. Потім, коли коронавірус вас мине, ви ці пружини поставите на місце",- дав цінну пораду доктор Комаровський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Євген Комаровський іронічно розкритикував поради читачів: "дихати над спиртом і самогонкою-це мастхев"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Євген Комаровський висловився про вакцину проти коронавірусу: "Все це нам відгукнеться"

Також «Знай.иа " писав, що Як вилікувати кашель без ліків: Комаровський розвалив відомий міф