На Харківщині в пункті пропуску "Гоптівка" затримали вантажний автомобіль, в якому опинилися наркотики.

Про це повідомила пресслужбі Слобожанської митниці.

Повідомляється, що під час огляду фури, навантаженої 21 тонною хурми, службовий пес на прізвисько Філ зреагував на кабіну водія.

Фото: Слобожанська Митниця
Фото: Слобожанська Митниця

Як виявилося, росіянин в'їхав в Україну з боку сусідньої держави на машині з напівпричепом. У транспортному засобі знаходися ящики з хурмою, загальною вагою 21 тонна. Під час огляду митниками автомобіля (в конструктивній порожнечі перед місцем, де розташовується автохолодильник), був виявлений поліетиленовий згорток з марихуаною вагою 8,18 г. Схованку з наркотиками винюхав помічник митників пес Філ.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: Слобожанська Митниця
Фото: Слобожанська Митниця

Наркотичну речовину було вилучено.

За даним фактом співробітники Слобожанської митниці склали протокол за статтею 483 МКУ ("переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю").

Фото: Слобожанська Митниця
Фото: Слобожанська Митниця

Нагадаємо, днями на прикордонників скоїли зухвалий напад під час патрулювання.

Під вечір прикордонний наряд Подільського загону повертався з патрулювання кордону до місця дислокації. Серед них був інструктор службового собаки зі своєю напарницею-німецькою вівчаркою Діксі.

Несподівано на них напала лисиця. Вона вибігла з лісосмуги і накинулася на вівчарку.

"Ні хвилини не вагаючись, Вадим кинувся допомагати своїй чотириногій помічниці відбитися від хижака. Кінолог намагався розімкнути щелепи Лисиця і сам отримав невелике пошкодження – лис вкусив його за палець. Молодий вік, розміри і спеціальні навички службового собаки зіграли свою роль – в "бою" перемогла Діксі. "Конфлікт" для агресивного дикого хижака закінчився фатально-лис загинув", - сказано в повідомленні МВС України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом росіяни пробралися в Україну через дірку в паркані

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Закарпатті спіймали вантажівку, набиту деревами: "вони рубають, нас-затоплює"

Також «Знай.иа " писав, що На україно-польському кордоні шастав "курящий дрон": 700 пачок тютюну в повітрі