Харківський стоматолог безкоштовно лікує дітей і військових на Донбасі.

Олексій Огурцов один з 200 стоматологів-волонтерів, які їздять по черзі в прифронтову зону лікувати зуби, передає "Суспільне".

У Олексія 15-річний стаж в роботі і кожен день до нього приходять більше 30-ти чоловік. Минулого тижня медик повернувся з Донецької області, де безкоштовно лікував зуби.

За словами медика, то за весь час волонтерства було вилікувано 30 тисяч воїнів, а тепер настала черга дітей.

За минулу поїздку поставив брекети дітям. Лікують їх за благодійні рахунки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Олексій Огурцов, фото: Суспільне
Олексій Огурцов, фото: Суспільне

"Діти, які вже шість років, які народилися на війні, не отримували ніякої стоматологічної допомоги. Хоча дитина кожні пів року повинна бути у стоматолога, як і ми всі", - розповідає Огурцов.

Серед медичних інструментів на передову стоматологи беруть з собою солодощі, щоб налагодити дружній контакт з дітками.

фото: Суспільне
фото: Суспільне

Олексій планує поїхати в прифронтову зону на початку грудня.

"Я не знаю, як тримати в руках автомат або стріляти. Ми з командою вважаємо, що це наша допомога в цій нелегкій справі"— - каже лікар-волонтер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тернополянка зібрала колекцію "святинь" , які охороняють наших героїв на Донбасі: "гріють душу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мужня киянка одяглася в камуфляж заради порятунку військових на Донбасі: "тепер я-Ластівка"

Також «Знай.иа " писав, що Тернополяни нагадали українським військовим про будинок гарячими варениками: "на здоров'я, хлопці!"