У Харківському регіоні перевірили сім'ї, в які повернулися діти з інтернатів на період карантину.

Про це повідомили в пресслужбі Харківської ОДА.

Волонтери та соцслужби Харківщини перевірили 590 сімей, в яких проживає 684 дитини, які повернулися через карантин додому.

Як повідомив Євген Грицков, з серпня цього 2020 року в проекті взяли участь 10 пілотних територій регіону: 7 районів, 1 ОТГ та 2 міста області. Це Балаклійський, Богодухівський, Валківський, Дергачівський, Зміївський, Харківський, Чугуївський райони, Мереф'янська ОТГ, Київський район міста Харкова та м.Чугуїв.

Всиновлення дітей
Всиновлення дітей

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Під час моніторингу 100 сімей, в яких виховувалися 136 дітей, виявляли готовність до співпраці з метою неповернення дітей в інтернат. З початку вересня у 23 сім'ях до інтернатних закладів не повернулися 25 дітей, 8 відвідують навчальний заклад без пансіону, 3 вступили до медичного та педагогічного коледжів. Також зауважу, що 10 дітей були відібрані у батьків через загрозу життю і здоров'ю", - повідомив Євген Грицков.

17 листопада Міністерство соціальної політики України, ЮНІСЕФ та Громадська Спілка «Українська мережа за права дитини» в режимі круглого столу онлайн представили результати регіонального моніторингу ситуації щодо дітей, які повернулися з інтернатів до сімей через пандемію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус одним ударом нокаутував інтернат на Хмельниччині - дідусі та бабусі у смертельній небезпеці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Рідний батько одумався і хоче забрати дітей з прийомної сім'ї: "Мамочко, не віддавай нас"

Також «Знай.иа " писав, що Дав Бог зайчика, але не дав галявину-чому українці відмовилися від своїх дітей