Чиновниця Харківської ОДА Євгенія Іванська отримала нову посаду, хоч стала прикладом корупційного блокування будівельної галузі Харківщини.

Про це йдеться в матеріалі телеграм-каналу "Без Дабі", пише Политрада.

Розпорядженням голови Харківської облдержадміністрації від 10.11.2020 №228-к, директором Департаменту капітального будівництва (шляхом укладення контракту на період карантину) призначена Євгенія Іванська.

Та сама колишня директор Департаменту Дабі в Харківській області, яка на зазначеній посаді останні кілька років безсовісно "обілічувала" всіх забудовників регіону.

А також привернула окрему увагу Прем'єр-міністра України на нараді 17.01.2020 як приклад корупційного блокування будівельної галузі Харківщини.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Маючи вже зміцнилася у Верховній Раді підтримку у вигляді нардепа Вікторії Кінзбурської (засвітилася в декількох корупційних скандалах), Євгенія Сергіївна має далекосяжні плани на нову посаду в Харківській ОДА.

Кажуть, що це призначення неодноразово відкладалося через вибори, адже могло викликати крайнє обурення учасників будівельного ринку і істотно знизити рейтинг Олексія Кучера як кандидата в мери Харкова.

Тепер же, з набраними ним 7,24% в результаті відверто провальної передвиборної компанії, бар'єри за призначенням явно зашкварних кандидатів на відповідальні посади в облдержадміністрацію просто відпали.

А тому, знаючи про корупційно-комерційні здібності Євгенії Іванської, було вирішено, що зайвими оновлені «фінансові потоки» від будівельної галузі точно не будуть.

Однак і правоохоронці не дрімають.

Євгенія Сергіївна їм ой як добре відома. Все-таки фігурантка як мінімум двох резонансних кримінальних проваджень (поки "знерухомлених") про бурхливу діяльність в Департаменті Дабі.

Ніхто і не чекає від неї іншого на новій посаді.

Тому головним питанням для Євгенії Іванської на сьогодні є наступне-через скільки вона повторить досвід свого "попередника" Андрія Винниченка, затриманого 03.08.2020 в службовому кабінеті на хабарі в 1,3 млн.грн.

Але ж його теж призначав на цю посаду а.Кучер, якого історія, мабуть, нічому так і не навчила.