Оголошена в розшук харків'янка пройшла пішки 50 кілометрів.

Про це повідомила пресслужба поліції в Харківській області.

Повідомляється, що 10 листопада мешканці будинку в селі Довжик під Харковом звернулися до поліцейського через те, що в під'їзді знаходиться невідома жінка, яка потребує допомоги.

Прибулий на місце поліцейський з'ясував, що громадянка числиться в базі безвісти зниклих.

"Заяву про її зникнення вранці 10 листопада написала її мати. Жінка зазначила, що дочка має психічні розлади здоров'я і неодноразово лікувалася в психоневрологічному диспансері",- розповіли в поліції.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

За словами харків'янки, вона пройшла пішки близько 50 кілометрів і таким чином, опинилася в селі Довжик.

Щоб заспокоїти жінку, мешканці будинку напоїли її гарячим чаєм з бутербродами. За цей час на місце приїхали слідчі і бригада «швидкої» допомоги. Того ж вечора 33-річну жінку повернули матері.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Закарпатті знайшли "німого" чоловіка, українців молять про допомогу:"шукаємо рідних". На Закарпатті, в селищі міського типу Кольчино, на автостановці небайдужі звернули увагу на чоловіка, який сидить там другий день.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Под Дніпром курсантка не розгубилася і врятувала чоловіка з епілепсією: "13 хвилин здавалися вічністю". У Кам'янському курсантка 2-го курсу ДДУВС надала першу домедичну допомогу чоловікові, у якого стався напад епілепсії на виборчій дільниці.

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі шукають літнього чоловіка з розладом пам'яті - "вже знаходили в Одесі та Павлограді". За словами родичів, у чоловіка є серйозні проблеми з пам'яттю. На жаль, немає ніяких припущень про те, де і з ким зараз може перебувати чоловік.