У Харкові затвердили план заходів до Нового року.

Відповідний документ за підписом В.О. мера Олександра Новака з'явився в Єдиному реєстрі актів міськради.

Згідно з документом з 26 жовтня по 10 лютого департаментам заборонили проводити масові заходи на площі Свободи, де вже почали встановлювати новорічну ялинку.

Офіційне відкриття головної ялинки Харкова планують провести 19 грудня о 17:00. Окрім ялинки на площі планують встановити атракціони, біля яких чергуватимуть волонтери. Працювати каруселі будуть рівно місяць — до 19 січня. Разом з тим Департаменту будівництва та дорожнього господарства доручили забезпечити щоденне санітарне прибирання в зоні розваг.

Новорічний Харків, скріншот з відео
Новорічний Харків, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тут же встановлять і традиційний ярмарок, який працюватиме до 17 січня. Масштабне святкування Нового 2021 року планують провести з 23:00 31 грудня до 03:00 1 січня.

Напередодні Нового року центр міста прикрасять новорічною ілюмінацією: її монтаж повинні завершити до 18 грудня.

У новорічну ніч метро працюватиме до 3.00.

Нагадаємо, в центрі Харкова вже з'явилася бетонна основа під новорічну ялинку. Центральну частину площі Свободи обгородили тимчасовим парканом, а на самому майданчику працюють робітники з автокраном.

На площу вже завезли металеві конструкції.

Цього року на оформлення міста до новорічних свят планують витратити майже 4,3 мільйона гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі святкують Новий Рік, Дід Мороз роздає цукерки: "нічого не переплутали?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львів готується зустрічати Новий рік в умовах пандемії - з ялинкою та соціальною дистанцією

Також «Знай.иа " писав, що Київ готується до Нового року, незважаючи на карантин - "Ялинці – бути!"