У листопаді українцям слід очікувати значного похолодання. Майже весь місяць погода буде похмурою і дощовою.

Такий прогноз озвучив синоптик Леонід Горбань, передає 24 канал.

За словами синоптика, Листопад буде похмурим і дощовим, тому вже зараз українцям варто готуватися до приходу істотного похолодання.

Що стосується дощів, то в північних регіонах кількість опадів за місяць складе 25 – 30 міліметрів.

Осінь, фото: kurs.com.ua
Осінь, фото: kurs.com.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На початку листопада повітря прогріватиметься до + 9...+ 11 градусів, проте до кінця місяця температура може впасти до +4...+ 6 градусів. Крім того, температура нижче нуля може бути не тільки вночі, але і вдень.

У західних областях морози очікуються до першої декади грудня, а мокрий сніг випаде на Заході і на півночі вже в середині листопада.

У Сході буде сухо до 6 листопада, після чого в регіон повернуться дощі. В українській столиці останній місяць осені почнеться похмуро, і вже з 11 листопада, як запевняють синоптики, будуть нічні морози і сніг.

А на початку грудня українцям варто очікувати дощ зі снігом. Протягом першого місяця зими вдень синоптики прогнозують + 4...+ 6 градусів, але вночі температура повітря буде опускатися до -11 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода на 20 жовтня для всієї України: які області огорне арктичний холод

Як повідомляє портал «Знай.иа» Синоптик Діденко, яка прогнозує погоду всій Україні, показала урожай грибного сезону: "Перший - під Карпатами...."

Також «Знай.иа " писав, що На Україну насувається крижаний циклон з Арктики: терміново діставайте пуховики