У Харкові помітили розкішний автомобіль Mercedes вартістю 6 мільйонів гривень. Відповідне фото з'явилося на сторінці kharkiv_cars в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що елітний спорткар "отруйного" зеленого кольору помітили в Харкові на площі Свободи.

"Розбавляє навіть самі сірі фарби", - йдеться в підписі до знімка.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Варто відзначити, що Mercedes-AMG GT здатний розігнатися до 300 км/год, а першу "сотню" набирає за 4 секунди. Автомобіль оснащений 4,0-літровим двигуном V8 AMG з подвійним турбонаддувом і 7-ступінчастою спортивною коробкою передач AMG SPEEDSHIFT DCT.

Приблизна вартість такого автомобіля сягає 6 мільйонів гривень.

Користувачі мережі були в захваті від побаченого, залишивши безліч коментарів під публікацією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у міру наближення дебюту Cyberpunk 2077 Porsche і CD Project Red оголосили про включення в гру класичного Porsche 911 930 Turbo.

Як повідомляв портал Знай.иа, люксовий Rolls-Royce Cullinan показали в справі на піщаних дюнах.

Також Знай.иа писав, що водій Peugeot 406 в Австралії потрапив на камеру, коли врізався в Holden Commodore, незаконно обганяючи кілька автомобілів по протилежній стороні дороги.