Починаючи з понеділка, 19 жовтня, міста Харків і Люботин, а також Богодухівський, Лозівський і Первомайський райони переходять в "червону" карантинну зону.

Про це повідомили в пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

"Враховуючи той факт, що ми по одному з критеріїв перетнули встановлену позначку, ми перейшли в червону зону",- повідомив голова ХОДА Олексій Кучер.

За словами глави області, станом на даний момент показники захворюваності на території Харківської області - 292,75 на 100 тисяч населення, показники по місту Харкову - 398,75 на 100 тисяч населення, а показники по області без урахування міста Харкова - 170,226 на 100 тисяч населення.

Харків, скріншот з відео
Харків, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомив Кучер, в "червоних" зонах дозволена робота кафе, ресторанів та інших установ громадського харчування, але до 20:00. Торгово-розважальні центри також працюватимуть до 20:00.

Роботу транспорту зупиняти не будуть.

Закриваються кінотеатри, фітнес-центри і спортзали. Крім того, закриваються для відвідування установи, які надають соціальні послуги.

Губернатор області ще раз звернувся до жителів Харківської області щодо дотримання карантину.

"Прошу всіх жителів - давайте дотримуватися карантинних заходів. Це для кожного з вас важливо. Давайте в цій боротьбі об'єднаємося і разом переможемо ковід",- сказав Олексій Кучер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні за добу 5 992 нових хворих коронавірусом, 106 померло

Як повідомляє портал «Знай.иа» Київ у червоній зоні: українцям розповіли, як коронавірус перекроїв карту

Також «Знай.иа " писав, що У Львові переповнені реанімації хворими на коронавірус пацієнтами: "всі-дуже важкі"