Про це в ефірі телеканалу ZIK повідомив адвокат, громадський діяч Анатолій Родзинський.

"Після перенесеного COVID - 19 Геннадій Кернес отримав інсульт, тобто наслідком його захворювання COVID-19 з'явився інсульт. І через інсульт, а інсульт-це крововилив в мозок, він втратив через пошкодження мозку можливість говорити, тобто дар мови. Також існують досить великі сумніви, чи може людина з ушкодженнями мозку ясно мислити", - заявив він.

За словами Родзинського, колеги Кернеса по партії, зокрема Ігор Терехов, приховують справжній стан здоров'я мера від харків'ян. Адвокат вважає, що якби люди знали правду, то на місцевих виборах не віддали їм свої голоси, так як Геннадій Кернес знаходиться при смерті і управляти містом не може.

"Вимагаю, щоб Харківська міськрада розповіла правду про стан Геннадія Кернеса. Якби вони заявили, що на сьогоднішній день діючий мер не може керувати містом, так як втратив мову через інсульт, то більшість харків'ян на місцевих виборах не голосували за партію, яка прикривається мером і хоче отримати контрольний пакет управління в місті. Йдеться про Павла Фукса, Євгена Журавльова, Олександра Новака, Ігоря Терехова - всі вони хочуть зберегти місце при владі!",- підсумував Анатолій Родзинський.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В середині вересня у Геннадія Кернеса виявили коронавірус і у важкому стані доставили в клініку "Шаріте" в Берліні. На початку жовтня Кернес здав негативний тест на COVID-19.