8 жовтня, в Харківській області поліція задокументувала отримання хабара в розмірі 7 тис.грн, які були передані голові Новоолександрівської сільської ради Сахновщинського району.

Про це повідомили в прес-служба поліції в Харківській області.

Хабар жінка попросила за видачу дозвіл на видобуток піску на території Сахновщинського району.

Загальна сума хабара склала 10 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Кримінальну справу відкрито за ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. На даний час проводиться обшук приміщення сільської ради.

За санкцією статті жінці загрожує до 10 років ув'язнення з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві спіймали перевертня в погонах, українці люті: "Три тисячі і справи немає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Банда гастролерів із Закарпаття намагалася "купити" київських копів: "Не заважайте красти"

Також «Знай.иа " писав, що На Тернопільщині лікар попався на ганебному вчинку з дітьми, і йому зовсім не соромно