У Харкові таксист вдарив по голові клієнтку і забрав у неї телефон.

Про це повідомив Телеграм-канал "Народний Ревізор".

Зі слів постраждалої, таксист відмовився везти її за економним тарифом, після прийнятого замовлення і очікування його 15 хвилин.

Після початку відеозйомки таксист вдарив клієнтку по голові рукою, штовхнув і забрав телефон.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Смартфон не хотів віддавати, вимагаючи гроші натомість.

На місце викликали поліцію, постраждала написала заяву, правоохоронці склали протокол.

Нагадаємо, на Тернопільщині копи розслідують справу про побиття 16-річного хлопця. Він розповів, що руку на нього підняв таксист після звинувачень у відмові платити за послуги. Зловмисник не тільки побив молодика, а й відібрав у нього телефон.

У поліцію про інцидент повідомили медики Тернопільської обласної дитячої лікарні, в яку доставили 16-річного студента коледжу. Медики діагностували у хлопця тілесні ушкодження та надали допомогу.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео

Правоохоронці з'ясували, що молодика побив раніше судимий житель Збаразького району, який працює таксистом у Тернополі. Зловмисник розповів, що нібито потерпілий студент і його друг скористалися таксі і не оплатили послуги. Молоді люди, за словами чоловіка, не поспішали віддавати борг.

Зловмисник побачив одного з боржників на зупинці громадського транспорту і вирішив, що може забрати борг. Після словесного конфлікту чоловік кілька разів ударив юнака і забрав його мобільний телефон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві підрізали таксиста-любителі халяви дістали ніж замість грошей

Також «Знай.иа " писав, що Таксі зрівняли в правах з громадським транспортом - всі смуги відкриті