Початок цього тижня на Харківщині був сухим і прохолодним.

Про це повідомляє Харківський регіональний центр з гідрометеорології.

В четвер, 24 вересня у Харкові очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 5 - 10 м / с.Температура вночі 6 - 11 градусів тепла, вдень 21-26 градусів тепла.

В п'ятницю, 25 вересня, мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 7 - 12 м / с.Температура вночі 7 - 12 градусів тепла, вдень 21-26 вище нуля.

Погода - осінь, скріншот
Погода - осінь, скріншот

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В суботу, 26 вересня, малохмарно. Вітер південно-східний, 9-14 м/с. Температура повітря: вночі 9 - 14 градусів тепла, вдень 23 — 28 градусів тепла.

В неділя, 27 вересня, мінлива хмарність. Вночі без опадів. Вдень короткочасний дощ. Вітер південно-східний, 7 — 12 м/с, пориви 15-20 м/сек. Температура повітря: вночі — 11-16 градусів тепла, вдень 20-25 градусів.

Український синоптик Наталка Діденко написала на своїй сторінці в соцмережах, що до кінця тижня вдень в Україні буде тепло, сухо і багато сонця.

"Так що найближчим часом-навала темних окулярів в поєднанні з легкими флісами або кардіганами, рожевих помідорів, фантастичного винограду, світлого взуття і світлих надій на темну осінь у вигляді смачних консервацій і варення. Смачного тижня",- написала синоптик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода на 24 вересня для всієї України: синоптик прогнозує повернення літа

Як повідомляє портал «Знай.иа» Погода в Україні на 24 вересня схожа на примхливу даму

Також «Знай.иа " писав, що Бабине літо на паузі: коли в Україну прийдуть дощі