Ректор Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця Володимир Пономаренко звільняється.

Про це пише Kharkiv Today.

Відповідну декларацію Понамаренко опублікував на сайті Національного агентства із запобігання корупції.

Володимиру Пономаренку - 72 роки. У 2000 році він став ректором тоді ще Харківського державного економічного університету, з 2004 року - ректор Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Згідно з декларацією, на банківських рахунках Володимир Пономаренко зберігає 1 млн 130 тис 517 гривень, готівкою - 19 тисяч доларів, 11 тисяч євро і 150 тисяч гривень.

Нагадаємо, в Дніпрі, 22 вересня, попрощалися з ректором ДНУ Миколою Поляковим, який помер на 75-му році життя. Громадянська панахида відбулася в Палаці студентів. Попрощатися з ректором, який більше 20 років очолював цей відомий Дніпровський вуз, прийшли близькі, колеги, студенти — колишні і нинішні, представники громадськості, городяни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Поплавський попросив зробити це-студентки не змогли відмовити: "Люцифер мистецтва"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Студенти КНУ повстали проти "слуг" Зеленського: "червоний-колір сорому"

Також «Знай.иа " писав, що Чернівецьких студентів вигнали з Університету, замішаний Зеленський