У Харкові місцевий житель вирішив збільшити свою житлоплощу за допомогою балкона: розширивши його розміри.

Фотографією початку "будівництва" поділилися очевидці в групі "Х.Харків " в соцмережі ВКонтакті.

"Коли ти найрозумніший і вирішив прилаштувати до балкону ще один балкон!",- написав автор фото.

На фото можна розгледіти, як на балконі однієї з квартир житлового будинку з'явився металевий каркас майбутньої прибудови.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чи є у господаря квартири весь дозвіл на дану споруду - невідомо.

Харків'яни стали активно обговорювати побачене:

"А в чому проблема, заздрість чи що", " Може йому мало житлоплощі. А грошей вистачає тільки на це", " Барна стійка якась", " За документами-це клітка для папуги!", " Прогулянкова територія для кота", " Вітаю жителів цього будинку, швидше за все автор даного творіння витягне туди батарею загальної системи опалення, за що ви всі будете платити ",- коментували користувачі Мережі.

Нагадаємо, житель міста Запоріжжя прибудував до квартири в багатоповерховому будинку ще одну кімнату. Видовище досить дивне.

Житель двоповерхового будинку на вулиці Кишка вирішив злегка розширити свою житлоплощу. І нічого кращого, як робити прибудову в будинку він придумати не зміг.

Для чого призначається ця кімната - невідомо.

Відомо також, що господар квартири не погодив цю реконструкцію з відповідними службами. В результаті, інспектори з благоустрою склали адміністративний протокол на господаря квартири. Триває перевірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Як узаконити самобуд в Україні: закони, штрафи і вартість

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дніпрянка виростила город на балконі-картоплі і огірків вистачить на всю зиму

Також «Знай.иа " писав, що Киянам можуть заборонити склити балкони, останнє слово за Кличка