У Харкові на парковці одного з ТРЦ зняли незвичайний автомобіль – позашляховик патрульної поліції України на єврономерах.

Відповідні фото опублікували очевидці в групі "ХС / Харків" в соціальній мережі Фейсбук.

"Поліція на блясі. Це щось новеньке"– написав автор фото.

Як видно на фото, машина дійсно незвичайна, як для "копів". Це старий кросовер Jeep Grand Cherokee, який, судячи з держзнаків, пригнали з Литви.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Втім, скоріше за все даний автомобіль насправді не є поліцейським, адже на авто по-українськи написано" Полюція", хоча всі інші необхідні атрибути на місці (характерна для патрульної поліції ліврея, а також проблискові маячки). У такому випадку, власнику авто загрожує штраф за незаконне використання символіки правоохоронних органів і спецсигналів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Заміна евробляхам? Заборонені в Європі автомобілі привезуть в Україну, штраф 30 000 €

Як повідомляє портал «Знай.иа» Закон не писаний? Українські камери автофіксації не штрафують євробляхерів

Також «Знай.иа " писав, що "Євробляхи" перетворюються на привидів-куди поділися нерозмитнені авто, і до чого готуватися власникам