Президент України Володимир Зеленський разом з головою ХОДА Олексієм Кучером оглянули з вертольота хід реконструкції доріг Харківської області.

Станом на 1 вересня укладено 200 км верхнього шару дорожнього покриття на дорогах державного значення та 76 км - на дорогах місцевого значення, повідомили в Офісі президента.

Завершуються ремонтні роботи на чотирьох об'єктах-довгобудах. Це ділянка траси М - 03 Київ - Харків - Довжанський (від Окружної навколо м.Харкова до кордону з Донецькою областю). Протяжність дороги в межах Харківської області становить 130 км, в 2020 році буде оновлено 85 км автодороги, а в цілому по країні - понад 300 км.

дороги Харківщини, фото: Офіс президента
дороги Харківщини, фото: Офіс президента

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також тривають роботи на ділянці траси Н-26 Чугуїв - Мілове (від м.Чугуєва до кордону з Луганською областю). У планах на 2020 рік - оновити 68,4 км автодороги. З урахуванням ремонтів минулих років і поточного дорога буде повністю відновлена.

"Важливо, що ця дорога йде в Донбас, там, де у нас тимчасово непідконтрольні нам території. Це навіть символічно - будувати дороги, які об'єднують",- сказав Володимир Зеленський.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Також триває ремонт ділянки траси Р - 51 Мерефа - Лозова-Павлоград (від м.Мерефи до кордону з Дніпропетровською областю). Протяжність автодороги в регіоні - 132 км.цього року укладено 60,7 км верхнього шару покриття з асфальтобетону.

На ділянці траси Т - 21 - 04 Харків-Вовчанськ-контрольно-пропускний пункт «Чугунівка» планується оновити 23,2 км дороги. Роботи починають у вересні. Також в Харківській області передбачається відновлення 12 мостів, на чотирьох з них вже розпочато роботи.

дороги Харківщини, фото: Офіс президента
дороги Харківщини, фото: Офіс президента

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові обшукують скандальний коксохім, завод можуть закрити

Як повідомляє портал «Знай.иа» Відібрали патрони: Зеленського висміяли після чергової поїздки і " ручкання"

Також «Знай.иа " писав, що Зеленський засвітився в Мс'donalds в Дніпрі і ошелешив українців: "проміняв шаурму на нагетси?"