У Харкові рейдери хочуть відібрати землю, що належить УТОС.

Про це повідомили в Телеграм-каналі "Харків 1654".

У лютому 2020 року землі належать УТОС (товариство сліпих) перейшли будівельному кооперативу "Соснова гірка".

На підставі листа від 2011 року, в якому УТОС нібито звернувся до міськради з цього питання.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дане питання лобіює депутат "УДАРу" Романенко, який є бенефіціаром "соснової гірки" (виходячи з його декларації) і одночасно членом постійної комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин.

В Харькове рейдеры хотят отобрать землю у слепых В феврале 2020 года земли принадлежащие УТОС (общество слепых) перешли строительному кооперативу "Сомновая горка". На основании письма от 2011 года, в котором УТОС якобы обратился в горсовет по этому вопросу. Данный вопрос лобирует депутат «Удара» Романенко, который является бенефициаром "Сомновой горки" (исходя из его декларации) и одновременно членом постоянной комиссии по вопросам градостроительства, архитектуры и земельных отношений.

Geplaatst door Харьков 1654 op Vrijdag 21 augustus 2020

Нагадаємо, 31 липня в Харкові на ринку "Барабашова" частину території обнесли парканами і технікою. Саме в тому місці, де повинні побудувати нові магазини.Про це повідомили очевидці в соціальних мережах.

Як стало відомо з повідомлення, то навколо всієї території зібралося близько ста людей, приїхали кілька екіпажів поліції.При цьому ні охорона ринку, ні продавці не в курсі того, що відбувається.

Одна із захисниць ринку сказала, що почалося чергове рейдерське захоплення від влади міста. І те, що їх не зупиняє нічого, ні свята, ні недавня смерть одного із засновників "Барабашово" - Бориса Фельдмана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі рейдери з гарматами захопили кафе, господар у відчаї- " вимітайся"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тарас Козак: спроба рейдерського захоплення телеканалу "112 Україна" з боку СБУ-це замовлення особисто президента Зеленського

Також «Знай.иа " писав, що Спроба рейдерства "Семок": ДБР розслідує справу проти прокурора Волобуєва