За словами мера Харкова, фонтан на площі Свободи відкриють на День міста. Про це чиновник повідомив у соцмережах.

"Ми вже почали тестувати його і вдень, і в темний час доби, і результати пробних запусків мені подобаються. Це найбільший в Україні круглий фонтан, його діаметр 36 метрів. Він складається з семи кілець, 150 струменів і обладнаний світлодіодними лампами з незліченною кількістю варіантів підсвічування", - написав Кернес.

В день города, 23-го августа, у Харькова появится новая достопримечательность – реконструированный сквер возле Университета имени Каразина, там, где когда-то стоял памятник Ленину. А главной изюминкой обновленного сквера станет пешеходный фонтан. Мы уже начали тестировать его и днем, и в темное время суток, и результаты пробных запусков мне нравятся (вы можете увидеть их на видео, прикрепленном к посту). Это самый крупный в Украине круглый фонтан, его диаметр 36 метров. Он состоит из 7 колец, 150 струй, и оборудован светодиодными лампами с бесчисленным количеством вариантов подсветки. Уверен, что возрожденный сквер возле Университета, - а мы там разбили новые клумбы, реконструировали пешеходные дорожки, полностью облагородили территорию - понравится не только студентам, но и всем харьковчанам, станет любимым местом прогулок для горожан и гостей Харькова. Фонтан и сквер – не единственный сюрприз для харьковчан ко дню любимого города. Мы не теряли время зря, и сделали очень многое за эти весну и лето. Подробнее о других реконструкциях я расскажу в следующих своих постах. Так что, прогуливаясь и отдыхая 23 августа в саду Шевченко, вы, уважаемые харьковчане, можете пройтись к скверу на площади Свободы и увидеть новый фонтан! Любить Харьков – работать для людей!

Geplaatst door Геннадий Кернес op Maandag 17 augustus 2020

Реконструкція бульвару Юр'єва обійдеться бюджету в 48,8 мільйона гривень. За цю суму підрядник повинен буде повністю розібрати асфальтобетонне покриття і укласти нове, а також відремонтувати фонтан і озеленити територію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На бульварі з'являться майданчики для воркауту та вигулу собак, парк для паркуру, ігрові комплекси та місце для відпочинку дітей з особливими потребами.

Нагадаємо, департамент комунального господарства уклав 6 серпня договір з ТОВ "Укрспецреставрація" з капітального ремонту Харківської набережної вздовж правого берега річки Харків (від пров.Подільського до вул. університетської) на 18600000 гривень.

Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр.

Згідно з договором підрядник повинен зробити систему електропостачання за 10,6 мільйонів, замінити асфальтобетонне покриття на нові тротуари з гранітної плитки, а також встановити 26 лавок і 50 урн.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що У Запоріжжі дерево "втомилося" і прилягло на дах авто - водій святкує друге народження

Також портал "Знай.ua" писав Не парк, а кладовище: тернополян не на жарт налякали клумби-надгробки

Також портал "Знай.ua" писав, що У Запоріжжі чиновники витратять на вигляд зі свого вікна 9 мільйонів