У Харкові чоловік зайнявся непристойностями в кафе і залишив використаний контрацептив замість чайових. Про це розповіли в Telegram-каналі "Харків 1654".

Співробітники кафе BAZA cyberclub на Пушкінській 5 в Харкові повідомили, що сьогодні, 13 серпня, близько 9 ранку до них прийшов відвідувач. Чоловік заявив що він інвалід і попросив дозволу присісти на терасі і випити кави.

Читайте Знай в Google News!

В цей час в кафе відбувається перезмінка, проте співробітники погодилися обслужити чоловіка і дозволили йому присісти на літньому майданчику.

Коли чоловік пішов, адміністратор підійшла до столика і побачила в склянці з під кави використаний презерватив. Вона відразу ж наздогнала чоловіка і попросила пояснень, проте у відповідь отримала газовим балончиком в обличчя.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

До повідомлення додали відео з камер спостереження, на якому можна помітити, як чоловік сидить на дивані на літньому майданчику, потім приспускає штани, прикривається подушкою і починає займатися рукоблуддям.

чоловік займається рукоблуддям в кафе, кадр з відео: Telegram Харків 1654

У повідомленні персонал кафе зазначив, що після цього інциденту їм довелося спалити подушку, а диван здати в хімчистку.

повідомлення Харків 1654: Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що збоченець з 10-річним стажем затриманий у Сумах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Закарпатті гаряча парочка зробила "це" під церквою.

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі голий збоченець вивалив "дружка" на очах у дітей, батьки в жаху.