Українка, яка летить рейсом PC 427 в Стамбул з міжнародного аеропорту "Харків", розповіла як працівники аеропорту дотримуються карантинних норм.

Про це пише Styler.

За словами Анни, перше, що її неприємно вразило - відсутність температурного скринінгу на вході в термінал.

"Я прибула заздалегідь в аеропорт для реєстрації (а раптом, щось нове буде). На вході була звичайна перевірка. Незважаючи на те, що на дверях аеропорту зазначено, що обов'язково здійснюється перевірка температури, чоловік і пальцем не поворухнув, щоб виміряти. Я виходила ще один раз ще, і бачила, як в аеропорт пройшло чоловік 6-7 без перевірки температури",- розповіла туристка Ганна.

фото: РБК Украина
фото: РБК Украина

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також дівчина повідала, що багато людей з персоналу аеропорту просто прогулюються по приміщенню без захисних масок. Їх близько 20%, а це, на думку дівчини, досить багато.

"На реєстрації мене нічого не запитали про наявність маски. Деякі пасажири прийшли на реєстрацію без масок (в основному, громадяни Туреччини). Правда, персонал всіх наступних інстанцій-все в масках",- зауважила Ганна і додала, що посадка на літак проводиться групами по кілька людей.

фото: РБК Україна
фото: РБК Україна

Також туристка розповіла, що всі місця в літаку зайняті. Тому пасажири сидять без дотримання 1,5-метрової дистанції, як зазначено в правилах.

"Хоча стюардеси ходять між рядами і просять всіх надіти маски, прислухаються далеко не всі",- підсумувала Ганна.

фото: РБК Украина
фото: РБК Украина

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Багаж в літаку і на вокзалі: журналістам вдалося дізнатися, хто обкрадає мандрівників

Як повідомляє портал «Знай.иа» Лоукостер WizzAir відновлює польоти в Місця щасливих людей: коли і куди зможуть відправитися українці

Також «Знай.иа " писав, що В аеропорту Львова пасажирів "сканують" на китайський вірус